Fabrikschef

Din vardag
Som fabrikschef på CIDAN har du fullt ansvar för bolagets produktion som omfattar komponenttillverkning, montering, utleveranser, inköp, materialhemtagning, produktionsplanering, kvalitet och produktionsteknik. Bolaget står inför stor tillväxt både nationellt och internationellt och det kräver en väl anpassad och utvecklad produktionsenhet. Ditt uppdrag blir att bereda bolagets produktionskapacitet och med det säkerställa att produktionen drivs rationellt och anpassat efter marknadens behov. Din insats blir viktigt för att ta bolaget till nästa nivå.

Ditt ansvar är att utveckla fabriken och dess organisation, involvera ditt produktionsteam och nyttja den potential av kompetens och erfarenhet som finns. Med dig i rollen som fabrikschef skapas förutsättningar för engagemang hos våra medarbetare, införande av en genomtänkt produktionsfilosofi och en väl planerad organisation med optimerade flöden. Fabrikschefen rapporterar till VD och placeringsorten är Götene.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att vara fabrikschef/produktionschef inom tillverkande industri. Det är viktigt att du har dokumenterad kunskap inom ledarskap, underhåll, produktionsteknik, projektledning och LEAN. Din erfarenhet är viktig men än mer ser vi till hur du vågar ta för dig och vilket driv och engagemang du har för att få företaget att växa och utvecklas mot uppsatta mål. Du har en relevant högskolexamen och behärskar det engelska och svenska språket väl.

Vill du veta mer?
Låter detta intressant så tveka inte utan ansök på www.sigmarecruit.se/jobb. CIDAN samarbetar i denna rekrytering med Sigma Recruit. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener, kerstin.stener@sigma.se, 070-304 69 19 eller Linda Samuelsson, linda.samuelsson@sigma.se, 070-216 37 52.


Lackerare på dagtid

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett starkt och kompetent team som bygger våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor. Du kommer jobba på vår lackeringsavdelning samt i produktionsflödet med spackling, maskering, slipning och lackering. Vi arbetar med ständiga förbättringar och strävar hela tiden att effektivisera montage- och lackeringsarbetet.
Arbetstid Dagtid: Mån-tors 0700-16:15, fredag 07:00-13:00

Den du är idag
·       Du har ordningssinne och gillar att ha struktur på arbetet.

·       Du är en driven person med positiv inställning, med stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande och växande företag med snabb utveckling.

·       Du har viljan att jobba med förbättringsarbete och 5S

·       Du är noggrann och flexibel

·       Vi tror att du är en person som har erfarenhet från lackering

·       Du har lätt för att arbeta i grupp.

Ansökan
Om du känner att detta är du och du söker ett varierande jobb på en rolig och trevlig arbetsplats, skicka då in en ansökan med CV och personligt brev till oss på jobs@cidanmachinery.com senast 20:e juni. Märk ditt mejl med ”Lackerare” som ämne. Vill du veta mer om tjänsten eller företaget kan du också ringa mig, Chef Produktion Björn Lundberg 0702-616931
Vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi gör urval och intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan!CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina och Danmark. Gruppen har cirka 190 anställda och omsätter cirka 430 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se