Skapa framgång med oss

CIDAN Machinery Group är experter inom plåtbearbetningsutrustning och erbjuder ett brett sortiment av lösningar och produkter för företag som är verksamma inom plåtslageri, byggnadsindustri och tillverkningsindustri. Via återförsäljare och agenter är vi tillgängliga via återförsäljare och agenter i fler än 30 länder.

Samtliga Göteneds- och CIDAN-maskiner tillverkas i Götene, Sverige, medan maskiner för coilhantering tillverkas i Österrike av Forstner, som har mer än 60 års erfarenhet på området. Vår målsättning är att erbjuda flexibla maskiner med stor användarvänlighet av högsta kvalitet, där våra innovativa lösningar och patent ger dig som kund unika fördelar.
Alla våra maskiner tillverkas utifrån våra egna innovativa lösningar och patent. Vår målsättning är att erbjuda flexibla maskiner med stor användarvänlighet av högsta kvalitet.

När du investerar i en maskin eller lösning från CIDAN Machinery Group kan du känna dig trygg med att vi är lika måna om en lyckad affär som du. Din framgång är sammanflätad med vår och därför strävar vi alltid efter ett långt och gott partnerskap som bygger på bästa kvalitet, tillgänglighet och service. Välkommen till ett långt och givande samarbete!

Kvalitet

Vår 112-åriga historia är ett resultat av vårt höga kvalitetstänkande som går ut på att verka i en ständig förbättringsprocess. Processen utgår hela tiden från marknadens behov och önskemål med innovation, automation och kvalitet som ledstjärnor. Vårt kvalitetsarbete omfattar såväl våra medarbetare och leverantörer som produktionsmetoder, produkter och samarbetspartners.

Miljö

I vårt miljöarbete strävar vi efter att utveckla och producera maskiner med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi var först i branschen att ta klivet från oljor och hydraulik till elektricitet och pneumatik, vilket innebär att maskinerna inte ger upphov till några skadliga rest- eller biprodukter, att de är tysta, energisnåla och bara förbrukar energi när de är i drift.


CIDAN Machinery – vi finns där vi behövs!

Om oss - Karta över CIDAN i världen

 

CIDAN Machinerys produkter säljs via återförsäljare och agenter i mer än 30 länder.