Klipp till på en riktig trotjänare

CIDAN Machinery gör det tuffa och tidskrävande arbetet snabbt och enkelt. Våra maskingradsaxar klipper stål, plåt och andra material i upp till 4 mm tjocklek med en imponerande snabbhet och precision, dag efter dag, år efter år.

Välj en maskin i arbetslängd från 1350 mm till 4100 mm. Bland tillbehören finner du allt från pneumatisk plåtupphållare och skyddsanordning till justerbart vinkelanslag och bordsförlängning som förenklar ditt arbete.

Fördelar

  • LÅGA DRIFTSKOSTNADER Göteneds maskingradsaxar har låga drift- och underhållskostnader.
  • MILJÖVÄNLIGA och bjuder på stor flexibilitet.
  • KÄNSLIGT MATERIAL Med våra lösningar kan du hantera alla typer av känsligt material.
  • ÖKAD PRODUKTIONSHASTIGHET Maxa produktionshastigheten genom att enkelt programmera in dina skärsekvenser med våra innovativa styrsystem.
Göteneds maskingradsax EVO

Göteneds EVO

Den starkaste maskingradsaxen i vårt sortiment!

Göteneds EVO är vår kraftigaste maskingradsax och utformad för maximal användbarhet. Skärspaltsinställning, flexibla bordsskenor och plåtupphållare som följer med plåten ned under klippet är några av standardfunktionerna. EVO har låg energiförbrukning, låg ljudnivå och kan konfigureras på många olika sätt för att möta dina krav och önskemål på en mångsidig maskin.

Typ: Maskingradsax Längd: 3100 eller 4100 mm Kapacitet: 4.0 eller 2.5 mm

Läs mer about the Göteneds EVO Kontakta oss
RAPIDO Sheet Metal Shear - CIDAN Machinery Americas

Göteneds RAPIDO

Klipper samtliga plåttjocklekar

Göteneds RAPIDO är en kraftigt byggd maskingradsax som klipper samtliga plåttjocklekar i arbetsintervallet utan några som helst inställningar. Den är snabb, energisnål, tystgående och välutrustad redan i sitt standardutförande. Därutöver finns ett stort antal tillvalsmöjligheter i form av bakre anslag och plåtupphållare som din maskin ännu smidigare.

Typ: Maskingradsax Längd: 1350, 2550 eller 3100 Kapacitet: 3.5 eller 2.5 mm

Läs mer about the Göteneds RAPIDO Kontakta oss