Som klippt och skuret

CIDAN Machinerys klippsträckor har sitt ursprung i den världsomspännande ledande tillverkaren inom slits- och skärverktyg Forstner, som startade sin tillverkning av maskiner för professionell coilbearbetning redan 1960. Det innebär att du idag får ta del av cirka 60 års utveckling när du köper en klippsträcka från CIDAN Machinery.

Klippsträckorna skär och klipper plåten som det vore smör. De programmeras enkelt med våra styrsystem och kan hanteras av vem som helst med perfekt resultat. Samtliga är all-in-one units vilket rationaliserar ditt arbete avsevärt. De är konstruerade för att hålla en hög produktionstakt år efter år med ett minimum av service. Läs mer om banbrytande standardfunktioner som; riktningsenheter, arkstyrning för inmatningar, gradsaxar med vändbara skär, matningsenheter och fotpedaler för fjärrmatning, för att nämna några exempel. 

Fördelar

  • LÄGRE MATERIALKOSTNADER Kostnaden per kvadratmeter är i regel 15-20% lägre för coil än för formatplåt. En plåtrulle ersätter ofta två eller tre plåtformat!
  • MINDRE SPILL När du utgår från coil förbrukar du bara den mängd du behöver.
  • KORTARE PRODUKTIONSTID Från coil till önskade plåtämnen med minimal hantering.
  • MINSKAD ARBETSBELASTNING En operatör kan byta coil och hantera en hel linje. Färre lyft och mindre hantering av tunga ämnen.
  • LEVERANSSÄKERHET Kortare ledtider ger nöjdare kunder.
  • SPECIALANPASSNINGAR Stansenhet och integration i industriapplikationer.

 

Forstner KA6 klippsträcka

Forstner KA-TFH

Snabb, stark och pålitlig

Serien Forstner KA-TFH klippsträckor är massiva allt-i-ett system för riktning, spaltning och klippning. De är byggda för att rikta plåt från coil i varierande tjocklekar. KA-TFH är en stark och kraftig spalt- och klipplinje som klarar samtidig spaltning av fem spalter i 2 mm stål.

Typ: Klippsträcka Längd: 1.25 eller 1.5 m Kapacitet: 2.5 mm

Läs mer about the Forstner KA-TFH Klippsträcka Kontakta oss
Göteneds COMPACT klippsträcka

Göteneds COMPACT

Helautomatisk och tar liten plats.

Göteneds klippsträcka COMPACT är helautomatisk och tar liten plats. Den finns för ämnesbredd 1250 mm. Produktiviteten kan ökas dramatiskt med denna klippsträcka tack vare inställningar av olika längder och bredder, vilket optimerar materialåtgången och minskar spillet.

Typ: Klippsträcka Längd: 1250 mm Kapacitet: 1,25 mm

Läs mer about the Göteneds COMPACT Kontakta oss
FORSTNER MST klippsträcka

Forstner MST

Vassaste medarbetaren!

FORSTNER MST är den ultimata klippsträckan för byggnadsplåtslageri och ventilationstillverkning. Plåten matas enkelt in i maskinen och skärningen utförs med fantastisk precision, kanter fria från grader och minimalt med spill.

Typ: Klippsträcka Längd: 1250 mm Kapacitet: 1.0 mm

Läs mer about the Forstner MST Kontakta oss