CIDAN Machinerys klippsträckor har sitt ursprung i den världsomspännande ledande tillverkaren inom slits- och skärverktyg Forstner, som startade sin tillverkning av maskiner för professionell coilbearbetning redan 1960. Det innebär att du idag får ta del av cirka 60 års utveckling när du köper en klippsträcka från CIDAN Machinery.

Klippsträckorna skär och klipper plåten som det vore smör. De programmeras enkelt med våra styrsystem och kan hanteras av vem som helst med perfekt resultat. Samtliga är all-in-one units vilket rationaliserar ditt arbete avsevärt. De är konstruerade för att hålla en hög produktionstakt år efter år med ett minimum av service. Läs mer om banbrytande standardfunktioner som; riktningsenheter, arkstyrning för inmatningar, gradsaxar med vändbara skär, matningsenheter och fotpedaler för fjärrmatning, för att nämna några exempel. 

Forstner KA-TFH

Snabb, stark och pålitlig

Serien Forstner KA-TFH klippsträckor är massiva allt-i-ett system för riktning, spaltning och klippning. De är byggda för att rikta plåt från coil i varierande tjocklekar. KA-TFH är en stark och kraftig spalt- och klipplinje som klarar samtidig spaltning av fem spalter i 2 mm stål.

Typ: Klippsträcka Längd: 1.25 eller 1.5 m Kapacitet: 2.0 mm eller 1.8 mm

Läs mer about the Forstner KA-TFH Klippsträcka Kontakta oss
Göteneds COMPACT klippsträcka

Göteneds COMPACT klippsträcka

Helautomatisk och tar liten plats.

Göteneds klippsträcka COMPACT är helautomatisk och tar liten plats. Den finns för ämnesbredd 1250 mm. Produktiviteten kan ökas dramatiskt med denna klippsträcka tack vare inställningar av olika längder och bredder, vilket optimerar materialåtgången och minskar spillet.

Typ: Klippsträcka Längd: 1250 mm Kapacitet: 1,25 mm

Läs mer about the Göteneds COMPACT klippsträcka Kontakta oss