Som vikta för din verksamhet

Snabba, exakta och outtröttliga. CIDAN Machinery är stolta över att vara en världsledande leverantör av kantvikmaskiner för bygg- och tillverkningsindustrin. Hos oss finner du pålitliga, funktionella och innovativa kantvikmaskiner med inbyggd flexibilitet som snabbar upp din process, förenklar din vardag och ökar din lönsamhet.

Fördelar

  • ERGONOMI I en kantvikmaskin stöds plåten och kan enkelt roteras på anslagsbordet. Du erhåller en säkrare arbetsmiljö genom att operatören inte behöver hålla plåten och ”följa med” i bockprocessen.
  • KORTA STÄLLTIDER Alla nödvändiga verktyg sitter redan i maskinen. Allt du gör är att programmera värden för dina operationer. Med hjälp av offline-programmering ökar man kapacitetsutnyttjandet ytterligare och låser inte upp dyrbar maskintid.
  • LITEN RISK FÖR REPOR OCH MÄRKEN I KÄNSLIGA MATERIAL I en kantvikmaskin orsakar själva bockningen inga märken. Med kulor i anslagsbordet minimeras risken för repor vid förflyttning och vändning av plåten.
  • SNABBA VERKTYGSBYTEN Kombiprisman erbjuder dig en flexibilitet som överträffar det mesta. Med en enkel rotation av överprisman växlar du mellan skarpskena och segmenterade lådverktyg på några sekunder.
  • LÅG VERKTYGSKOSTNAD Du behöver inga andra verktyg än de som levereras med din kantvikmaskin. De klarar alla operationer som maskinen klarar!
  • ENKEL OCH LOGISK PROGRAMMERING Tydliga, stora pekskärmar och logisk uppbyggnad av våra styrsystem gör det enkelt att programmera oavsett förkunskaper och rutin. Användarvänligheten står i centrum för vår styrsystemutveckling.

FX PLUS kantvikmaskin

Oöverträffad precision i vinklar och mått

Göteneds FX PLUS utrustad med automatisk plåttjockleksinställning och automatisk justering av bockcentrum!

Typ: Kantvikmaskin Längd: 2600, 3200 eller 4100 mm Kapacitet: 2.5 eller 2 mm

Läs mer about the FX PLUS Kontakta oss
PRO Z power folder - CIDAN Machinery Americas

Göteneds PRO Z

Effektiv bockning av komplexa detaljer

Göteneds robusta dubbelbockare PRO Z är främst till för bockning av komplexa detaljer med krävande hantering. Kantvikmaskinen bockar både upp och ner och minimerar operatörens behov att vända materialet vid tillverkning. Detta i kombination med delade verktyg i både böjbalk och överprisma ger utmärkta möjligheter för tidsbesparande och effektiv bockning av komplexa detaljer med enbart en operatör

Typ: Kantvikmaskin Längd: 3200 eller 4100 mm Kapacitet: 4 eller 3 mm

Läs mer about the Göteneds PRO Z Kontakta oss
FORMA Z Power Folder - CIDAN Machinery Americas

Göteneds FORMA Z

Upp/ned kantbockning för industribehov

FORMA Z är snabb, noggrann och utformad för kontinuerlig drift. Nyheten med dubbla uppsättningar höga segmenterade verktyg i kombiöverprisman gör FORMA Z till en av de mest mångsidiga maskinerna på marknaden.

Typ: Up-down Folder Längd: 3200 eller 4100 mm Kapacitet: 3 eller 2 mm

Läs mer about the Göteneds FORMA Z Kontakta oss
PRO Power Folder - CIDAN Machinery Americas

Göteneds PRO

Fullutrustad!

Göteneds kantvikmaskin PRO är vår mest mångsidiga kantvikmaskin. Med sin stora kraft och kompletta utrustning kan komplicerade detaljer bockas utan ett enda verktygsbyte. Alla inställningar sköts via styrsystemet och ställtiderna blir då extremt korta. Det integrerade bakre anslaget kan utformas så att maskinen med fördel körs från baksidan om man bockar större detaljer.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 3100 eller 4100 mm Kapacitet: 4 eller 3 mm

Läs mer about the Göteneds PRO Kontakta oss
MegaPro Power Folder - CIDAN Machinery Americas

Göteneds Megapro

Kraft för din produktion!

Göteneds kantvikmaskin MEGAPRO är en kraftig och robust kantvikmaskin, vilket gör det möjligt att bocka perfekta detaljer i 6 mm stål och 4 mm rostfritt (vid 3,1 m arbetslängd). Prismor och stavsidor tar med lätthet upp de stora bockkrafterna.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 3100 eller 4100 mm Kapacitet: 6 eller 5 mm

Läs mer about the Göteneds Megapro Kontakta oss
FORMA Power Folder - CIDAN Machinery

Göteneds FORMA

Lika mångsidig som din profil.

Göteneds FORMA är en “cross over” som både klarar kraven från legotillverkning till enstyckstillverkning. Producerar Snabbt (låg kostnad), Snäll mot operatören (lätta och få lyft), Stark konstruktion (en maskin för livslång tjänst). Enkelhet i programmering och korta tider för verktygsbyten reducerar ställtiderna till ett minimum. Dubbla motorer driver överprisman samtidigt som ny låsningsteknik, CLS, håller fast överprisman.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 3100 eller 4100 mm Kapacitet: 3 eller 2,5 mm

Läs mer about the Göteneds FORMA Kontakta oss

Göteneds FS/FX

Starkast i nyporna.

Göteneds kantvikmaskin är stark, lättskött och snabb. Den svetsade konstruktionen bildar en stabil stomme och ger maskinen lång drifttid. De smörjfria lagren leder till låga underhållskostnader och få driftsavbrott. Såväl böjprisma som överprisma har dubbelsidig drivning. Maskinens allsidighet och kapacitet gör den väl lämpad för användning inom t.ex. verkstadsindustrin, plåtslagerier, reparationsverkstäder och skylttillverkning.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 2600, 3200 eller 4100 mm Kapacitet: 2.5 eller 2 mm

Läs mer about the Göteneds FS/FX Kontakta oss

Göteneds F

Mästaren på att spara energi, tid och pengar.

Göteneds kantvikmaskin F är en extremt snabb och lättanvänd kantvikmaskin. Den är tillverkad i en kraftig svetsad stålkonstruktion. F är byggd för kontinuerlig drift under krävande förhållanden med smörjfria lager, vilket i sin tur leder till låga underhållskostnader.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 2600 eller 3200 mm Kapacitet: 1.75 eller 1.5 mm

Läs mer about the Göteneds F Kontakta oss