Byggindustri

Tak, fasader, fönster, ventilationskanaler, balkonger och mycket mer.
Vi har den snabba, outslitliga och kostnadseffektiva produktionsutrustningen som tar din verksamhet till nya höjder.

Forstner KA6 klippsträcka

Forstner KA-TFH

Snabb, stark och pålitlig

Serien Forstner KA-TFH klippsträckor är massiva allt-i-ett system för riktning, spaltning och klippning. De är byggda för att rikta plåt från coil i varierande tjocklekar. KA-TFH är en stark och kraftig spalt- och klipplinje som klarar samtidig spaltning av fem spalter i 2 mm stål.

Typ: Klippsträcka Längd: 1.25 eller 1.5 m Kapacitet: 2.5 mm

Läs mer about the Forstner KA-TFH Klippsträcka Kontakta oss
Göteneds COMPACT klippsträcka

Göteneds COMPACT

Helautomatisk och tar liten plats.

Göteneds klippsträcka COMPACT är helautomatisk och tar liten plats. Den finns för ämnesbredd 1250 mm. Produktiviteten kan ökas dramatiskt med denna klippsträcka tack vare inställningar av olika längder och bredder, vilket optimerar materialåtgången och minskar spillet.

Typ: Klippsträcka Längd: 1250 mm Kapacitet: 1,25 mm

Läs mer about the Göteneds COMPACT Kontakta oss
FORSTNER MST klippsträcka

Forstner MST

Vassaste medarbetaren!

FORSTNER MST är den ultimata klippsträckan för byggnadsplåtslageri och ventilationstillverkning. Plåten matas enkelt in i maskinen och skärningen utförs med fantastisk precision, kanter fria från grader och minimalt med spill.

Typ: Klippsträcka Längd: 1250 mm Kapacitet: 1.0 mm

Läs mer about the Forstner MST Kontakta oss
Göteneds maskingradsax EVO

Göteneds EVO

Den starkaste maskingradsaxen i vårt sortiment!

Göteneds EVO är vår kraftigaste maskingradsax och utformad för maximal användbarhet. Skärspaltsinställning, flexibla bordsskenor och plåtupphållare som följer med plåten ned under klippet är några av standardfunktionerna. EVO har låg energiförbrukning, låg ljudnivå och kan konfigureras på många olika sätt för att möta dina krav och önskemål på en mångsidig maskin.

Typ: Maskingradsax Längd: 3100 eller 4100 mm Kapacitet: 4.0 eller 2.5 mm

Läs mer about the Göteneds EVO Kontakta oss
RAPIDO Sheet Metal Shear - CIDAN Machinery Americas

Göteneds RAPIDO

Klipper samtliga plåttjocklekar

Göteneds RAPIDO är en kraftigt byggd maskingradsax som klipper samtliga plåttjocklekar i arbetsintervallet utan några som helst inställningar. Den är snabb, energisnål, tystgående och välutrustad redan i sitt standardutförande. Därutöver finns ett stort antal tillvalsmöjligheter i form av bakre anslag och plåtupphållare som din maskin ännu smidigare.

Typ: Maskingradsax Längd: 1350, 2550 eller 3100 Kapacitet: 3.5 eller 2.5 mm

Läs mer about the Göteneds RAPIDO Kontakta oss
FORMA Power Folder - CIDAN Machinery

Göteneds FORMA

Lika mångsidig som din profil.

Göteneds FORMA är en “cross over” som både klarar kraven från legotillverkning till enstyckstillverkning. Producerar Snabbt (låg kostnad), Snäll mot operatören (lätta och få lyft), Stark konstruktion (en maskin för livslång tjänst). Enkelhet i programmering och korta tider för verktygsbyten reducerar ställtiderna till ett minimum. Dubbla motorer driver överprisman samtidigt som ny låsningsteknik, CLS, håller fast överprisman.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 3100 eller 4100 mm Kapacitet: 3 eller 2,5 mm

Läs mer about the Göteneds FORMA Kontakta oss

Göteneds FS/FX

Starkast i nyporna.

Göteneds kantvikmaskin är stark, lättskött och snabb. Den svetsade konstruktionen bildar en stabil stomme och ger maskinen lång drifttid. De smörjfria lagren leder till låga underhållskostnader och få driftsavbrott. Såväl böjprisma som överprisma har dubbelsidig drivning. Maskinens allsidighet och kapacitet gör den väl lämpad för användning inom t.ex. verkstadsindustrin, plåtslagerier, reparationsverkstäder och skylttillverkning.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 2600, 3200 eller 4100 mm Kapacitet: 2.5 eller 2 mm

Läs mer about the Göteneds FS/FX Kontakta oss

Göteneds F

Mästaren på att spara energi, tid och pengar.

Göteneds kantvikmaskin F är en extremt snabb och lättanvänd kantvikmaskin. Den är tillverkad i en kraftig svetsad stålkonstruktion. F är byggd för kontinuerlig drift under krävande förhållanden med smörjfria lager, vilket i sin tur leder till låga underhållskostnader.

Typ: Kantvikmaskin Längd: 2600 eller 3200 mm Kapacitet: 1.75 eller 1.5 mm

Läs mer about the Göteneds F Kontakta oss